Webbintelligens

Webbintelligens ger dig info om exakt vilka sidor som besöks, hur många gånger och av vem. Du kan t.o.m. få reda på vilka länkar som används för att se sidorna. Webbintelligens ger en oöverträffad information om hur din hemsida används, när och av vem.

 

Läs mer här.

Kvalitet & tester

Vi kvalitetstestar alla våra webblösningar enligt W3C standard. Spelar det någon roll? T.ex. så kan en kvalitetstestad hemsida enligt W3C: normer få upp till 20% fler besökare än en icke kvalitetstestad. Spelar det någon roll för dig?

 

Läs mer här.

Redigering

 

Redigera och uppdatera din hemsida själv. Många vill kunna göra detta själva och inte behöva ha hjälp av ett företag som oss att göra det åt dem. Andra förändrar sin hemsida så sällan att det är enklare att be om hjälp när det behövs, man kommer ju i alla fall inte ihåg hur man gjorde. UochM erbjuder redigeringsprogram UMEdit för de som vill kunna redigera och uppdatera sin hemsida själva, några av de funktioner programmet har är:

  • Redigering sker direkt på hemsidan där det område som kan redigeras markeras med redigeringssymboler.
  • Möjlighet finns att ha en eller flera redigerare med olika behörighet att redigera olika delar av en hemsida, har man ej behörighet visas inga redigeringssymboler.
  • Uppladdning av bilder, filmer, dokument mm som skall infogas på t.ex. en hemsida kan hanteras via UMEdit.
  • All redigering loggas och tidmarkeras för att kunna spåra de ändringar som görs
  • All redigering kan backas ett steg för att återställa originalet.
  • Möjlighet finns att skicka e-postmeddelande till huvudredigerare vid inloggning av övriga redigerare.

Ja, det finns en rad fler funktioner men de ovan är kanske de mest framträdande. Kort sagt så redigeras hemsidan genom att man går till den sida och den text man vill redigera/uppdatera, väljer redigeringssymbolen och gör de ändrar man vill göra. Sedan väljer man förhandsgranska och kan se exakt hur det ser ut för det är ju hemsidan man tittar på och inga konstiga fönster, är man nöjd sparar man annars kan man göra om eller backa tillbaka till originalet. Enklare en så kan det knappast bli.

 

För mer information och test kontakta oss via kontaktinformationen längre ner på denna sida eller via vår kontaktsida här.