Webbintelligens

Webbintelligens ger dig info om exakt vilka sidor som besöks, hur många gånger och av vem. Du kan t.o.m. få reda på vilka länkar som används för att se sidorna. Webbintelligens ger en oöverträffad information om hur din hemsida används, när och av vem.

 

Läs mer här.

Kvalitet & tester

Vi kvalitetstestar alla våra webblösningar enligt W3C standard. Spelar det någon roll? T.ex. så kan en kvalitetstestad hemsida enligt W3C: normer få upp till 20% fler besökare än en icke kvalitetstestad. Spelar det någon roll för dig?

 

Läs mer här.

Om oss

Välkommen till UochM. Vi startade vår verksamhet redan 1985 som ett investmentbolag. Sedan 1995 är dock verksamheten helt fokuserad på att skapa webblösningar på Internet och intranät till företag, institutioner, föreningar m.fl.

 

UochM arbetar idag i nätverk med andra företag som tillsammans kan ge ett brett utbud av tjänster inom webbområdet. UochM själva fokuserar på webbprogramering och webbdesign medan några av våra samarbetspartners är mer inriktade på grafisk design, mobila applikationer (appar) mm. UochM säljer också webbprogram (ofta program som inte marknadsförs här i Sverige) till andra webbutvecklare runt hela världen, främst i USA, Storbritannien, Canada och Australien. Dessa marknadsförs under varumärket UochM Software Development.

 

UochM är baserat i Stockholm och har idag kunder från Sundsvall i norr till Göteborg i sydväst. Vi har allt från större kunder som HSB och Länsförsäkringar till mindre företag och föreningar som t.ex. Stockholmsgillet som arrangerar Stortorgets julmarknad varje år och Ljungsbroparken i Ljungsbro.

 

Mer information om UochM, hur du kontaktar oss, våra avtal, cookies på hemsidan mm hittar du nedan.