Webbintelligens

Webbintelligens ger dig info om exakt vilka sidor som besöks, hur många gånger och av vem. Du kan t.o.m. få reda på vilka länkar som används för att se sidorna. Webbintelligens ger en oöverträffad information om hur din hemsida används, när och av vem.

 

Läs mer här.

Kvalitet & tester

Vi kvalitetstestar alla våra webblösningar enligt W3C standard. Spelar det någon roll? T.ex. så kan en kvalitetstestad hemsida enligt W3C: normer få upp till 20% fler besökare än en icke kvalitetstestad. Spelar det någon roll för dig?

 

Läs mer här.

Internetbetalning

 

Fler och fler betalar för produkter och tjänster via Internet och det fortsätter att öka. Från början var handeln via Internet en utveckling av postorderhandeln med postförskott eller förskottsbetalning som de enda betalningsformerna, de finns kvar och är fortfarande populära. UochM kan nu erbjuda alla de idag vanligaste förkommande betalningsformerna:

  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • Kredit och betalkort
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Delbetalning
  • Mobilbetalning
  • Telefonbetalning

Internetbetalning behöver inte bara vara vai en e-butik, det kan vara på vilket "vanlig" hemsida som helst, anpassad för stora datorskärmar ner till små mobilskärmar. Det som är viktigt med betalning via Internet är säkerheten, både för besökaren som betalar och hemside/e-butiksägaren som tar emot betalningen. UochM har idag avtal med flera av de största betalningsförmedlarna, alla med sina möjligheter och begränsningar.

 

 

Dibs logo

Dibs är en av de ledande företagen i Skandinavien avseende betalningslösningar för bl.a. Internet. Deras aktuella betalningslösningar hittar du här. UochM har avtal med Dibs och är registrerad partner.

 

 

Svea Webpay logo

Svea Webpay är en del av Svea Ekonomi och erbjuder förutom de vanligaste betalningslösningarna också några unika. Läs om alla deras aktuella betalningslösningar här. UochM har avtal med Svea Webpay och är en registrerad partner.

 

 

PayPal logo

PayPal är en internationell aktör avseende betalningar på Internet och erbjuder i första hand betalning via kort. De är ett perfekt val för dig som inte är helt säker på hur mycket betalningar som kommer att komma via t.ex. din hemsida och vill ha en liten fast kostnad. Faktum är att PayPal erbjuder 0 kr i fast kostnad och en fast procensats i rörlig avgift. UochM är PayPal Verified och kan erbjuda alla deras tjänster. Filmen nedan visar info om vad PayPal kan erbjuda.

 

 

Läs mer om PayPal betalningslösningar här.

 

Alla de andra som erbjuder betalningslöningar då? Lugn, vi kan ordna i stort sätt vad du vill men det är de ovan nämnda vi har avtal med och rekommenderar i första hand. Vi har till våra kunder integrerat in betalningslösningar för Payson och Payex, har du någon annan som du bara måste göra affärer med så ordnar vi självfallet det. Kontakta oss via kontaktinformation nedan eller via vår kontaktsida här.